Pages

Thursday, May 18, 2017

Blog bersawang

Assalamualaikum

Wah… Agak lama dah Atie x update dekat blog ni.. Sedih je tengok blog yang dah bersawang.. Harap lepas kemas sawang-sawang ni semua, Atie rajin la update blog.. Niat dah ada, cuma semangat belum cukup kuat lagi.. 
Atie!! Kuatkan semangat!!!

Lebih kurang 10 hari je lagi nak puasa.. Semua dah ganti puasa ke?
Alhamdulillah tahun ni Atie dapat habiskan awal. Setiap hujung minggu Atie akan ganti puasa.. Kalau hari kerja, rasa malas je.. Nanti kena keluar musim-musim panas ni.. Hmm x larat la.. So Atie ambil keputusan ganti hujung minggu je.. Alhamdulillah, dengan semangat yang gentar Atie dapat habiskan awal dari biasa.. Biasa last minit baru ganti.. kuikuikui

Setiap kali nak masuk bulan Ramadhan, rasa berdebar je jantung.. X tau kenapa.. Excited ke takut ke, x tau nak describe macam mana perasaan ni.. Tapi yang pasti x sabar..

Harap puasa kali ni lebih baik dari sebelum.

Eh, terwish awal pulak.. Nampak sangat malas nak update blog.. Hahaha.

Atie!! Fighting!!




1 comment:

munirah mansor said...

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan =)