Pages

Sunday, May 21, 2017

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

Assalamualaikum

Klik Banner untuk join..

3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin :

1. Simple
2. Bersih
3. Suci

Tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2017 (Khamis) 11.59p.m


GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

Assalamualaikum

Klik banner untuk join

Syarat-syarat: 

1. Buat satu entri (letak banner sekali)- (DONE)

2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop- Toys untuk anak buah (4 tahun)

3. Backlink kan ke entri ini- (DONE)

4. Tinggalkan link entri di ruangan komen- (DONE)

5. Share entri korang di laman sosial (facebook)- (DONE)


cepat2 join sebab tarikh tutup pada 28 Mei 2017.. bagi sesiapa yang belum join Giveaway aku yang lain satu tu, boleh join ye.. GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRA TAKIYUDIN (25 Mei 2017)

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum

Klik banner untuk join!


Syarat Wajib Giveaway
Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham" (DONE)
Follow blog : Aishah Badrulhisham (DONE)
Follow Instagram : @aishah.bdrlhshm & @qayra_signature_hq (DONE)
Like Facebook page : Qayra Signature HQ (DONE)
Add friends Facebook : Aishah Badrulhisham (DONE)

Thursday, May 18, 2017

Blog bersawang

Assalamualaikum

Wah… Agak lama dah Atie x update dekat blog ni.. Sedih je tengok blog yang dah bersawang.. Harap lepas kemas sawang-sawang ni semua, Atie rajin la update blog.. Niat dah ada, cuma semangat belum cukup kuat lagi.. 
Atie!! Kuatkan semangat!!!

Lebih kurang 10 hari je lagi nak puasa.. Semua dah ganti puasa ke?
Alhamdulillah tahun ni Atie dapat habiskan awal. Setiap hujung minggu Atie akan ganti puasa.. Kalau hari kerja, rasa malas je.. Nanti kena keluar musim-musim panas ni.. Hmm x larat la.. So Atie ambil keputusan ganti hujung minggu je.. Alhamdulillah, dengan semangat yang gentar Atie dapat habiskan awal dari biasa.. Biasa last minit baru ganti.. kuikuikui

Setiap kali nak masuk bulan Ramadhan, rasa berdebar je jantung.. X tau kenapa.. Excited ke takut ke, x tau nak describe macam mana perasaan ni.. Tapi yang pasti x sabar..

Harap puasa kali ni lebih baik dari sebelum.

Eh, terwish awal pulak.. Nampak sangat malas nak update blog.. Hahaha.

Atie!! Fighting!!