Pages

Sunday, July 24, 2016

Raya Kami (Raya Ke4 2016)

Assalamulaikum

Aik dari raya pertama terus raya ke4??

Yea, memang terus raya ke4.. ter'skip' raya ke2 dan ke3.. hehehe.
Atie sebenarnya x buat apa pun raya ke2 dan ke3.. Senang nak cakap, x raya pun.. Lepak-lepak kat rumah.. Ummi dengan Abah busy join kenduri-kendara, anak-anak bujang lepak kat rumah jelah.. Malas nak jalan rumah sedara kalau ummi abah x ada.. Segan.. hihihi.

Raya ke4 pun bukan raya sangat pun, lebih kepada hadir kenduri sepupu.. Alang-alang dia buat kenduri, raya terus la.. Kalau x, Atie suka duk rumah je.. Sebab tu ada 1 baju x sempat pakai.. Buat baju 3 helai, raya 2 hari je.. So 1 lagi baju boleh guna untuk Raya AidilAdha.. Save budget.. kihkihkih

Raya di Danau Tok Uban

Dalam kereta on the way to Danau Tok Uban.. Si gedik Tasneem

Ummi Abah


Aki Nanny bersama cucu-cucu 

 Post sampai senget kepala.. hihihi

Ada bakat jadi model tak??









 Kasih sepupu







Tu je raya Atie.. Tak ada berkunjung rumah sedara pun.. sebab semua datang raya kat rumah.. Senang.. Hehehe

Friday, July 22, 2016

Raya Kami (Raya 1 2016)

Assalamualaikum

Baru ada peluang dan semangat nak update blog.. Orang lain dah lama cerita pasal raya ni.. Dah basi orang cakap.. hehehe.

Tapi nak cerita juga walaupun lambat.. Biar jadi kenang-kenangan untuk masa depan..
Gambar-gambar Atie xde semeriah orang lain.. Pakai fon je kan dan kurang bergambar..
Hmmm...xleh jadi blogger tegar lagi nih.. hihihi

 benda wajib untuk sambut raya kan.. Pasang malam raya.. wow, best dengar tu.. Lawan pulak dengan mercun bola.. Gempak!! Maaf, Atie memang suka bunyi mercun.. rasa meriah je.. kihkihkih

Ni je gambar masa main bunga api.. Atie pun excited main sama..

Pagi Raya.. Ummi dan Sumah (adik bongsu ummi)

Lepas sembahyang raya.. Pakai baju sama tanpa niat.. hehehe

 Keluarga ROSLAN
Yang merah kat tengah, semua bujang lagi.. hihihi


wefie

berselfie sebelum ke rumah Tok Mek.. Dekat je rumah Tok Mek, jalan kaki je..


Raya rumah Tok Ayah & Tok Mek







 Wefie dari kami sepupu-sepapat

 Keluarga besar kami walaupun 2 keluarga x ada..


 Keluarga Su Nor
 Keluarga Ngoh

 Keluarga Roslan


Romantik betul pasangan muda ni


 Abang Ngah Family
Abang Hafizz Family (1st Abang)
x raya kat sini

Semua datang raya kat rumah Atie..

video
Video Raya Dari Kami


SALAM AIDILFITRI

Sunday, July 3, 2016

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

Assalamualaikum

Klik Banner Untuk Join!!


Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)

JOM JOIN!!

Giveaway Ramadhan dan Syawal by Asyu Asyura -2016-

Assalamualaikum

Hari ni Atie join Giveaway 
Masih lagi ada masa siapa-siapa yang nak join..

Tarikh akhir 4 Julai 2016

Jom semua join!!!

Hadiah sangat menarik.. Kalau ada rezeki Atie harap dapat buku Diagnosis.. hehehe.
Belum pernah baca buku ni, tapi selalu je Fatin Liyana post dan rasa sangat tertarik.. Nak pergi beli sendiri, belum berkesempatan walaupun buku ni dah Diagnosis 3.. Mana tau rezeki di sini.. hehehe